Om os

Spar mange penge! Slut med dyre blækpatroner!


Som sloganet peger i retning af, så blev Pixojet til af én simpel årsag – ønsket om at forsyne forbrugerne med billige blækpatroner, tonere og tilbehør.


Den simple idé og troen på, at behovet for blæk ikke behøver at koste en formue har på kort sigt medvirket til, at Pixojet i dag kan kalde sig Nordens største forhandler af diverse artikler til printere og kontor samt forskelligt elektronik – så tak nej til at betale overpriser for bl.a. blækpatroner og tonere hos vores konkurrenter, og køb dit blæk og tonere i vores webshop på Pixojet.com


Meget mere end blot blækpatroner, tonere og tilbehør

Til trods for at blækpatroner (kompatible) fortsat er Pixojets bedst solgte produktkategori, så har grundidéen om at forhandle billige blækpatroner, tonere og tilbehør med tiden også udviklet sig til, at Pixojet nu tilbyder en bred vifte af adskillige andre produktkategorier. Denne udvikling er sket med vores kunder for øje, så de kan være få klik fra at købe samtlige ting samlet ét sted og derved spare en masse penge og besvær.

Blandt kategorierne finder du bl.a. cool gadgets såsom de populære mini segways/air boards, Disney legetøj, home interior fra kendte brands som House Doctor og Kreafunk, forskellige rengøringsartikler, accessories og meget andet!
Vi eksporterer pt. ugentligt ca. 2.500 pakker fra diverse kategorier fra vores lager og med den fart, som virksomhedens udvikling har taget, vil dette antal med garanti være stigende i fremtiden. 

Markedets billigste?

Hvis du undrer dig over, hvorledes du hos Pixojet finder billige blækpatroner, tonere samt en lang række andre produkter til langt under markedsprisen, så skyldes det en direkte import af varer – Pixojet køber altså selv sine varer ved leverandørerne eller producenterne gennem vores eget indkøbskontor i Danmark og Kina, og vi gør derfor ikke brug af mellemled i vores Supply Chain, så vores kunder sikres de laveste priser.
Du kan derved, med trygheden i behold, handle i vores webshop, og du garanteres produkter af høj kvalitet trods den billige pris! 


Netbutik med rødder i Ikast

Pixojet har hovedkontor i Ikast i Midtjylland, og den lokale virksomhed har samlet set 17 medarbejdere – 12 medarbejdere fordelt i Danmark og 5 i Kina. Vi har ydermere 3 salgskontorer, hvoraf ét af dem er på HQ i Ikast, ét i Kina og ét i Tyrkiet – her beskæftiger vores passionerede medarbejdere sig alle sammen med at følge med tidens strømninger i håb om at fortsætte den rivende udvikling og yde vores kunder den bedste service. 

 

Info

Er du i tvivl om, hvilken blækpatron, toner eller tilbehør som passer til dit behov, eller er der noget helt tredje, som du ønsker svar på, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.nr.: 61142487 eller på mail: info@pixojet.no , hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

 

Mails besvares inden for 24 timer.


 

{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}