Prisgaranti

Hos Pixojet har vi prisgaranti på utvalgte varegrupper*, slik at du kan få råd til mer. Vi jobber dedikert for at du hos oss alltid kan handle til lave priser.

Finner du det ønskede produktet til en billigere pris, matcher vi prisen hvis visse betingelser er oppfylt – uansett om det er i en annen norsk nettbutikk eller hos oss selv!

Les mer om vår prisgaranti nedenfor.

Prisgaranti mot konkurrenter

Pixojet tilbyr prisgaranti på alle *kompatible tonerkassetter, blekkpatroner, tromler samt kompatible ladere til Macbook.

Har du kjøpt en kompatibel blekkpatron, toner, trommel eller lader til Macbook hos Pixojet og ser produktet billigere hos en annen nettbutikk i Norge, har du derfor rett til å få differansen refundert.

Krav til prisgarantien mot konkurrenter

 • For at prisgarantien mot våre konkurrenter skal være gyldig, må varen være 100% den samme som du har kjøpt hos Pixojet.com (merke, type, årsmodell, spesifikasjoner osv.)
   
 • Prisen, inkludert frakt osv., må totalt være lavere på nettbutikken du sammenligner Pixojet.com med.
   
 • Varen hos konkurrenten må være på lager og ikke en tilbudsvarer.
   
 • Prisgarantien gjelder i 14 dager fra ditt kjøp hos Pixojet; finner du varen billigere hos annen nettbutikk etter de 14 dagene, gjelder ikke prisgarantien.
   
 • Vår prisgaranti gjelder kun nettbutikker fra Norge.

Prisgaranti mot Pixojet.com

Har du lagt inn en ordre på Pixojet.com bestående av én eller flere varer som deretter blir nedsatt, har du mulighet til å få prisgaranti mot Pixojet.com, og vi betaler prisforskjellen med et smil
- med andre ord kan du også nyte godt av prisgarantien på Pixojets egen nettside.

Krav til prisgarantien mot Pixojet.com

Hvis du ser at prisen har endret seg etter at du har lagt inn din bestilling, kan du innen 48 timer benytte deg av prisgarantien.

Prisgarantien mot oss selv er gyldig, når prisen på ditt produkt blir lavere på vår nettside innen 48 timer, etter at du la inn din bestilling.

Slik får du prisgaranti

Kontakt vår kundeservice på info@pixojet.com, så vi kan behandle din forespørgsel om prisgaranti.

Før du sender meldingen, ber vi deg dobbeltsjekke at alle de ovennevnte kravene er oppfylt og vedlegge følgende dokumentasjon:

 • Skjermbilde som viser dato, produkt og pris.
   
 • Direkte link til produktet fra nettbutikken hvor du har funnet varen til en billigere pris (gjelder også Pixojet.com)
   
 • Utberegning av den totale prisen som viser at prisen inkl. frakt, avgifter osv. totalt sett er lavere.
{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}